pedagogische praktijk voor schrijf-en mindfulnesstraining

Mijn passie is werken met kinderen. Tijdens mijn opleiding ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op de ontwikkeling en de bewustwording van het kind met het doel het kind zelfvertrouwen mee te geven. De aandacht is daarbij gericht op het welzijn kind.

Na het volgen van de opleiding tot schrijfpedagoog heb ik ruimschoots ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen. Door vakliteratuur bij te houden, les te geven en bestuursfuncties te vervullen probeer ik mijzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen. De opleiding “Aandacht werkt” heb ik gevolgd aan de Academie voor Minfulnessteaching in Amersfoort opgericht door Eline Snel. Regelmatig volg ik workshops en lezingen en ga ik jaarlijks op retraite.

De trainingen voegen iets toe aan mijn leven en aan dat van jonge mensen. Ze worden bewust, oplettend en zijn in het hier en nu, zonder te oordelen zowel bij de schrijf- als mindfulnesstraining. In de begeleiding staan creativiteit, spel en helemaal jezelf zijn voorop. Het kind laat mij zien wat het kan en ontdekt wat het wil leren!

Charlotte Servatius, Grafologe en gecertificeerd Mindfulness trainer

Charlotte Servatius
grafologe, schrijfpedagoge en mindfulnesstrainer voor kinderen